UNIFOSS APS

Stabilt netværk og hurtigt WiFi

UNIFOSS ApS leverer og implementerer stabilt og sikkert netværk på din arbejdsplads, hvad enten det er kablet eller trådløst.

Hos UNIFOSS anbefaler vi altid at oprette en serviceaftale for god fremtidig vedligehold og support. Det sikrer også, at netværket fortsat er sikkert, up-to-date og kompatibelt med de sidste nye enheder. Grundighed er grundstenen hos UNIFOSS . Kunderne skal have det produkt, der løser udfordringerne bedst, og som standhaftige perfektionister vil vi kun levere det bedste.

Derfor vægter vi en god dialog højt, så vi forstår jeres behov og udfordringer. Efter en indledende samtale, laver vi en dybdegående gennemgang af jeres lokation, et såkaldt site survey. Når det er gjort, kan vi sætte en specialiseret løsning sammen, som lever op til jeres krav.

Vurderer vi, at vi kan tilpasse eller reparere jeres eksisterende løsning, så det bliver en god løsning, gør vi gerne det. I får altid en åben og ærlig dialog hos UNIFOSS .

Ubiquiti Unifoss

Ubiquiti

Solide og diskrete produkter til en god pris

UNIFOSS er specialister i Ubiquitis produkter. Sammenkoblet med vores erfaring, er du sikret et stærkt og langtidsholdbart netværk og WiFi til en god pris. Udover at være stabilt, kan det styres fra centralt hold, hvilket letter administrationen og fremtidig vedligehold. Ubiquitis produkter kan tåle selv de mest hårde miljøer og kan fint anvendes i landbrug- og fødevareindustrien.

Ubiquitis produkter passer perfekt ind i det lille kontormiljø, på skoler eller i større institutioner. Designet er diskret, stilrent og falder nemt ind i omgivelserne.

Se produkter