Case story: Nørgaards Højskole

I et kreativt miljø med sang, dans og musik, bliver der flyttet mange data, opdateret sociale medier og indsamlet inspiration. Det belastede WiFi-netværket meget på Nørgaards Højskole.

Det WiFi-netværk, som var på Nørgaards Højskole, havde nogle år på bagen, og det kunne ikke følge med længere. I takt med at online streaming og sociale medier for alvor har gjort sit indtog, er kravene til kapacitet mangedoblet, i forhold til hvad et traditionelt WiFi-netværk kan håndtere. Hos IT-driftsafdelingen, var de derfor klar over, at der skulle noget andet til. Gennem deres netværk fandt de frem til UNIFOSS.

Efter en god dialog og flere besøg på skolen, designede vi en helt ny løsning. Vi har udskiftet hele rygraden og rettet netværket til, så det hele nu kører optimalt. Dertil har vi lavet en serviceaftale, så Nørgaards Højskole sikrer, at netværket kan følge med tiden og ikke bliver overbelastet igen. Vi kontrollerer, opdaterer og vedligeholder jævnligt netværket. Både personalet og eleverne er glade for den nye løsning fra UNIFOSS, for det giver mindre ventetid og mere rum til kreativitet.

Erhvervshuset

Skalerbarhed, skiftende brugere og et stort antal m2.

LÆS MERE

Kongensbro Kro

Høj kapacitet, mange gæster og diskret opsætning.