Case story: Kongensbro Kro

Når et netværk har nået sin grænse, må der et nyt til. Kongensbro Kro skulle have høj kapacitet til alle gæsterne og en ubemærket løsning, som ikke ødelagde stemningen i de gamle lokaler.

Midt i hjertet af Jylland, helt ned til Gudenåen, ligger en skøn perle: Kongensbro Kro. Langs gudenåen er der blevet drevet kro siden 1648. Kongensbro Kro har i generationer været drevet af familien Andersen, i dag med Christian Andersen ved roret. Christian ønskede at få implementeret et nyt netværk og WiFi, for kapaciteten på det eksisterende system havde nået sin grænse. Høj kapacitet var centralt, for de har mange gæster på WiFi’et til kursusaktiviteter, møder og samlinger. Kroen ville gerne af hensyn til æstetikken undgå synlige ledninger og hvide bokse i loftet og på væggene.

UNIFOSS tog ud og undersøgte mulighederne for at lave en diskret løsning med høj kapacitet til kroen, og vi har nu sat et nyt netværk op, som benytter MESH teknologi imellem de trådløse adgangspunkter. Det minimerer kabeltræk, giver stor fleksibilitet og skåner den fine gamle bygning mest muligt.

Efter kroen fik et nyt netværk og WiFi system, er der nu mere end rigeligt med kapacitet til et godt stykke ud i fremtiden, og tilfredsheden hos gæsterne er helt i top.

Erhvervshuset

Skalerbarhed, skiftende brugere og et stort antal m2.

LÆS MERE

Nørgaards Højskole

Online streaming, mindre ventetid, mere kreativitet.