Case story: DK-Foods

På en stor fabrik er der høje krav til skalerbarhed og robusthed, for netværket skal altid virke, selvom miljøet er hårdt og afstandene store. Det leverede UNIFOSS hos DK-Foods.

Hos DK-Foods i Thorning producerer de hvert år salami til mere end 250 millioner pizzaer. Det kræver en stor fabrik, og det har DK-Foods efterhånden fået, for den har flerdoblet sit areal igennem årene. Behovet for et stabilt trådløst netværk til forskellige formål rundt på fabrikken, var efterhånden eminent. Det var en naturlig del af udviklingen efter de mange udbygninger, at DK-Foods skulle have et nyt netværk, der kunne skalere noget bedre.

Efter et grundigt “site survey” af salamifabrikken, dimensionerede vi en helt ny løsning til DK-Foods. Deres nye netværk og WiFi lever op til kravet om skalerbarhed, stabilitet og dækker hele fabrikkens produktionsområde. Alle enheder kan problemfrit holde en god forbindelse, når de bevæger sig rundt i fabrikken. WiFi-netværket fungerer også fint i de elektrisk støjende omgivelser og helt inde i fryserummene i de meget lave temperaturer.

Erhvervshuset

Skalerbarhed, skiftende brugere og et stort antal m2.

LÆS MERE

Nørgaards Højskole

Online streaming, mindre ventetid, mere kreativitet.

LÆS MERE

Kongensbro Kro

Høj kapacitet, mange gæster og diskret opsætning.

LÆS MERE

Them Hallerne

Mange ansatte, mange brugere, allround løsning.

LÆS MERE